Julklappar...

Julen över, julmaten är uppäten, länge leve återkomsten av falukorven....
Funderar lite över de julklappar jag fick och vilka signaler jag sänder ut till omvärlden.
Jag fick två pussel, en suduko bok, ett giganstiskt korsord, ett playstation 3 spel med guitar hero och singstar. Jättebra julklappar men alla andra kvinnor och tjejer i släkten får underkläder, parfymer, ansiktscremer, smink och kläder och jag får aldrig sånt... Varför? Jag känner nu att jag måste jobba lite på min kvinnliga sida, nästa år vill jag också ha sexiga underkläder....

Konversation mellan ...

Konversation mellan mig och en kvinna på posten paket.
"hej jag skulle vilja skicka 51 såna här kuvert och 6 stycken paket"
-Hur då?
-Jag vet inte riktigt, så att de kommer fram  bara.
-Ska VI skicka dem?
-Ja jag tänkte det.
-Men de är ju inte frankerade!
-Nej det tänkte jag att ni skulle fixa.
-Men det går inte, det är snart jul vi har mycket att göra.
-Har jag kommit till posten?
-Hur hade du tänkt skicka dem då, a b c d e f g h post?
-Jag vill bara bli av med mina brev.
-Om vi frankerar dem kostar det pengar.
-Jo jag fattar det.
-Nej det går inte...
-Men hur ska jag göra då?
-Du kan inte bara komma så här har du ringt eller faxat först?

-Nej
-Vänta här.....
5 minuter senare kön växer bakom mig.......
-Du får fylla i den här blanketten!!!!
-MEN FÖR HELVETE JAG VILL BARA SKICKA BREV!!!!!

Det slutade med att jag fick köpa en hel rulle frimärken och slicka själv! Mitt på golvet i postlokalen, det var för viktigt
att de kom iväg annars hade jag slagit ihjäl kärringen.

Jag önskar alla en God Jul och speciellt till dig Surr så kommer här en bild på ett fynd jag gjorde igårkväll.


Kalendrar

Funderingar kring julen igen....
Jag jobbar ju på en bilverkstad, alla verkstäder med självaktning översvämmas av kalendrar från olika företag på lättklädda flickor,  men dessutom så för att hindra att det blir för mansgrisigt så har ombuden som levererar kalendrarna dessutom med sig en kalender med halvnakna pojkar, till tjejen på kontoret, det vill säga mig.
Problemet som jag ser det är att jag inte är bög! Jag gillar killar men jag vill ha dem manliga, men bilderna i dessa kalendrar som jag ¨får för att upprätthålla rättvisan är bilder på pojkar som plutar med läpparna, i konstiga ställningar och klädda i rosa tajta badbyxor, eller en liten hatt eller nåt annat fånigt. Jag vill ha hetromän i min kalender...


Hyacinter...

Lite funderingar såhär i juletider....
Vad är grejen med hyacinter? Jag anser att det är lukten/doften, och att det är enda anledningen till att vi pryder våra hem med dessa ganska tråkiga blommor kring jul. Men varför är det då så att det nästan är omöjligt att nuförtiden få tag på hyacinter som doftar? 90% av de vanliga hyacinter man köper på typ Ica är märkta med "svag doft" . Det är för allergikernas skull har jag fått förklarat för mig, men då kan väl dessa skita i hyacinterna och köpa en roligare blomma som håller längre och är finare? Amaryllis är ett hett tips...Och låta oss som vill ha hyacintdoft i våra hus hållas.


Dans...

Maken spelar ju numer i ett band och igår hade det sin andra spelning i karriären.
Jag och dottern var med och agerade groupies och fick också en upplevelse som kommer att räcka länge.
Vi kommer till en lokal i en förort till stockholm, den är fullt upplyst och hur omysig som helst. Men där samlas varje torsdag ett gäng människor för att dansa! Helt nyktra dansar de i jeans och gympadojjor och handukar i fickan och vattenflaskor som de dricker ur. De var i åldrarna 20-75 och hade hur kul som helst, de drack kaffe och åt kokt korv och så dansade de lite till. De var så söta och jag blev så glad att se dem. Särskilt jag som inte dansar med annat än tequila i kroppen och knappast ens då och då av naturliga skäl mycket dåligt. Jag var så facinerad.

Sorgligt

Dålig på att skriva på ett tag. Mycket har hänt som stökat till det. Det stora är väl att dotterns pojkväns pappa gick och dog. Det var väl väntat men det är alltid jobbigt när det händer. Hon fick en lektion i sorgearbete också vilket är bra att ha. Jag själv har aldrig haft problem med att prata med ledsna människor men hon fick panik och visste inte hur hon skulle räcka till och vad hon skulle säga och göra för att vara till mest tröst. Men nåt bra måste hon ändå ha gjort för han verkar vilja ha henne brevid sig precis hela tiden vilket inverkar ganska ordentligt på skola och läxor och sånt , men det får väl vara ok.

En helt ny värld!

Nu är helgen över. Dottern klarade sitt gula taekwondo  bälte med glans men oj vilken ny värld jag fick uppleva.
Visste ni tillexempel att man bugar både när man går in och ut ur för mig en vanlig gympasal. Mycket mystiskt, jag struntade iallafall i det. När man ska ta lite mer värda färger på sitt bälte så ska man sparka och slå på en planka. Jag trodde i min enfald att det var en smal planka men det var en fyrkantig träbit! Jag såg en liten flicka som slog sönder den med handen, man fick tre försök, vid försök två hade hon så ont att hon grät, tänk då att slå ännu hårdare när man har ont så man gråter och lyckas! Det var jäkligt starkt gjort.

hits