Pengar!

Tandhygienisten imorse klockan åtta. Det är verkligen för tidigt för tandläkaren och dyrt också, 560kr för att borsta tänderna på mig i en timmes tid. Apropå dyrt så går min budget denna månad åt skogen. Först fortkörningsböterna på 2800kr, sen har vi tandläkaren då och som om inte det var nog har dottern tagit upp ridningen igen med den skillnaden att hon numer är senior och rider hästar istället för ponnies. Det damp ner en räkning på 11600kr i brevlådan häromdagen för ett års ridning!!! Det skulle bli billigare att köpa egen kuse. Nu lyckades jag få ner det till att dela upp betalningen på fyra gånger vilket underlättar litegrann. Dessutom lånade dottern 4000kr till en vinterjacka som hon letade efter hela förra året och som åter dök upp i butik i mitten av augusti!!! Jag ska få hennes studiebidrag i fyra månader framåt men det tar ju ett tag då liksom. Jag får leva på vatten och bröd ett tag. Vad smal och fin jag ska bli!

Medicin...

Jag var på vårdcentralen och jag fick penicilin och nu mår jag bättre.... då kommer nästa problem...
Har två fobier i livet, det ena är höjder, inte så mycket jag utan mer om dottern eller maken är i närheten av höjder. Helt sjukt men jag klarar inte av att maken klättrar i träd med motorsågen eller när dottern står på en brygga eller i närheten av en kant. Jag börjar gråta direkt!!! Konstigt för jag litar alltså på mig själv men inte på dem.
Men nu till min andra fobi. Jag kan inte svälja tabletter hela! Det går bara inte, jag får panik i hela kroppen och de fastnar kladdiga tabletter i halsen och jag får värsta hostattackerna och håller på att spy och det är helt hemskt. Jag vet att det finns flytande medicin men varje gång så tror jag att nu är jag vuxen på riktigt (jag har fyllt 43!!) jag grejar detta nu. Men icke. Följden blir att jag får tugga i mig skiten och det smakar ju helvete. En gång vid en besvärlig tandinflammation så fick jag penicilin som jag tuggade i mig. Då fick jag någon form av växter på tungan!!! Det växte som mögelsvamp ungefär och det var INTE snyggt. Jag visade dottern som då var sju år ungefär så att nån fick se det iallafall, annars höll jag munnen stängd i en vecka.

AJ!

Idag skulle vara starten på mitt nya lite nyttigare liv. Jag hade planerat att gå fram och tillbaka till jobbet varje dag från och med nu på morgonen. Sket sig direkt! Kommer hem och får helt otippat ganska hög feber!! Börjar fundera vad det kan vara frågan om och upptäcker att jag nog också har lite ont åt äggstockshållet till också, ganska ordentligt ont om jag ska vara ärlig, ville bara inte låtsas om det. Så nu är det läkare och kissprov bokat till klockan elva så får jag se om jag överlever vilket jag hoppas.

Tung lördag.

Oj vilken kräftskiva jag var på i lördags....
Jag har minnen av att jag skulle skaffa mig ett litet barn med en av mina kompisars män och det tyckte hon var helt ok så länge hon slapp ha barnet varannan vecka, men vi frågade aldrig våra respektive makar om vad de tyckte om saken.
Jag köpte en lägenhet för hundra tusen kronor också. Jag tyckte det var billigt men hon som sålde den ville inte göra någon vinst eftersom jag var en sån "underbar människa". Jag har hennes telefonnummer i mobilen, undrar om hon står fast vid erbjudandet i nyktert tillstånd.?  Gårdagen minns jag som i ett töcken, där jag sov. åt tunnbrödsrulle, sov, åt pizza, sov lite till och sen åt jag kexchoklad.
Idag mår jag som tur är bättre.

Hårt....

Ja livet är hårt... Nu har jag fått fortkörningsböter igen! Jag körde nu som den hemska rallydrottning jag är hela 47 km/tim.
Enligt polismannen som hette Per och var bland det sötaste jag sett så borde jag vara tacksam eftersom jag fick behålla körkortet med 3 km tillgodo. Tacksam och tacksam??? där jag sitter 2800kr fattigare!!? Jag ska fan börja cykla.
Nu rullar livet på som vanligt igen och det är skönt, jobbar som vanligt, skolan har börjat som vanligt och det regnar och sverige är världens sopigaste sportland och jag har nu bestämt att jag ska byta medborgarskap till Jamaicanska.

Sport...

Jag gillar ju sport....
Men nu i OS tider blir det lite absurt. Klockan är sju på morgonen och det är min första arbetsdag efter semestern men jag finner mig fast vi tvn och kan inte slita mig från beachvolleybollmatchen mellan china och belgiens damer!!!
Jättespännande... (jag är en sjuk människa!) Jag måste nog tvinga mig att stänga av tvn efter detta så att jag inte fastnar när norge och angola spelar handboll.

Äckligt!

I morgon börjar jobbet igen och allt blir som vanligt. Skön sommar men annorlunda. Klarat av makens dotters bröllop med bravur och jag funderar nästan på att bli wedding planner på heltid, jag har ju för sjutton talang. Med tanke på att jag aldrig varit på ett riktigt bröllop så lyckades jag fixa till värsta dröm prinsess dagen till henne och en fest som var jätterolig. Och nu en vecka senare är jag fortfarande matt och känner mig som en trasa men det är förmodligen pressen som släppte. Man vill ju att det ska bli bra och ett minne för livet och allt sånt. Och det tror jag att det blev.
Annars så har jag precis försökt att äta en kebab rulle och när jag ätit ungefär halva och för rullen till munnen för att ta ytterligare en tugga så tittar jag ner på det jag ska äta och ser en STOR död geting inbakad bland kebabköttet och salladen. Jäklar vad det var äckligt!!. Kommer aldrig äta kebab mer och hoppas också att avsmaken sträcker sig till andra rullar och att jag inte kommer att vilja ha tunnbrödsrulle med räksallad heller i framtiden. Vore bra för figuren. Tacka vet jag mc donalds.


hits