Jag tror att världen är enkel....

Nu straxt efter midsommar får jag som ett sug i hela kroppen.....

jag bara måste kolla om blåbären är på väg, och svamparna. Sen håller det på... hela semestern far jag som en tok runt i skogen varje kväll och plockar svamp och blåbär. Orsaken: jag bygger upp ett förråd för vintern... mannen gillar inte ens blåbär och äter inga andra svampar än kantareller, men jag plockar vilt ändå..

Han däremot. blir som galen på att hugga ved, samla pinnar, stapla ved, torka ved, ja gud vet allt.Orsaken: Bygga upp ett förråd till vintern ! Vi är aldrig på landet på vintern !!!!!!

Vår dotter hon måste tvärt söka upp alla killarna på andra sidan ön, trots att det kryllar av dem på vår sida. Orsak: annars blir det inavel...

 

Vi är och förblir grottmänniskor!!!


pappor & döttrar

Såhär är det...

pappor vet mycket väl vad sina döttrar gör

pappor vill inte veta vad sina döttrar gör

pappor förtränger därför tankarna på vad det vet men inte vill veta

pappor har själva varit tonårspojkar och umgåtts med tonårsflickor.

 

därför är det svårt att vara tonårsmamma för.....

vi vet vad som händer men måste också fronta våra döttrar

vi vet också att pappan vet att vi vet att de vet.....(oj) och att han därför måste behandlas varsamt för det är ju synd om den stackarn som tycker att det är så jobbigt.

och förtränger vi något så får vi skit av andra tonårsmammor "hon har inte en susning om vad hennes dotter håller på med


Det bästa "sovet " i världen.....

Trodde jag ja.... Köpte en ny säng igår, en "häst" men motor och grejer....Till saken hör att vi har i 20 år sovit i mina föräldrars gamla säng, som jag antar att min bror blev avlad i... (han är 36 år). Jag köpte nya lakan (satin, champagnefärgade) och vi gick och la oss....

Problem uppstod på en gång

1 La mig ned med min bok och höjde upp huvudändan på sängen till halvsittande läge, och POFF där försvann sänglampan. Den var nu bakom sängen !!!!

2 Sängar ska vara "sovda" i innan... det var så rakt och platt och fint och champagenfärgat att jag blev alldeles nervös. Jag har ju inga problem att sova i vanliga fall, ge mig en tältsäng och en filt så blir det bra. Därför uppstod inte detta sovklimax som jag väntade mig... synd.


Snyft....

Det finns inget så sorgligt som ledsna killar eller vilsna förvirrade män tycker jag. Min dotter gjorde slut med sin 16 åriga pojkvän härom kvällen...(han var för snäll, suck...) Problemet var att kvällen efter det tragiska beslutet så träffas de igen, han är då jätteberusad och jätteledsen och bara gråter. Tillslut ringer hon mig och ber om hjälp att skjutsa hem honom. Och där sitter vi i bilen. Han snyftar, jag har en klump i halsen, Darin sjunger "why does it rain" och min dotter är stencool. Väl framme skall hon följa honom till porten... och det är då det blir så tragiskt.... Han lyfter armen för att som vanligt lägga den om henne... och så ser jag när det går in i hjärnan på honom att han inte längre har rätt till det... och armen sjunker, och hela killen krymper.... gud vad sorgligt !!!!


Tuggummi

Min man har efter tio års nedtrappning slutat att röka. Han har valt att istället för som jag ersätta begäret med snus, gå över till nikotintuggummi. Problemet är bara att han inte kan tugga tuggummi, har aldrig kunnat och har varit av mig förbjuden att utöva detta.

Nu tuggar han iallafall för fullt men munnen öppen och mellan varje tugg följer det en liten "smäll" också.... fruktansvärt låter det och helt absurt ser det ut....

Jag är verkligen en kvinna med STORA problem eller hur ?

 


Det tar aldrig slut, det börjar bara om...

Jag har tänkt på en grej...När man har små barn får man inte sova på morgonen och när man har stora barn får man inte sova på kvällen! Vi sitter här som vanligt och väntar på att hon ska komma hem. Jag fattar inte förärldrar som kan gå och lägga sig innan. Är så jäkla trött efter festen igår. Alla fester borde vara på fredagar tycker jag. Fan vilken lång dag detta blev, men nu ska jag iallafall snart sova och imorgon ska jag börja planera för midsommar. Det är en fredag, det är bra !!!


Usch vilken jobbig dag....

Jag är snart 40 år och borde verkligen ha lärt mig att sluta dricka sprit i tid...

Men nej, vi var på fest igår,40 års fest var det och solen sken.Jättetrevligt, men....

först champagne (3 glas)

vitt vin

rött vin

bailys

öl

vodka red bull

 

 

öl

öl

och sen tror jag att det var whiskey också i Tomas båt klockan kvart över fyra på morgonen.

Vilken jäkla förebild man är.

Sen är ju hela dagen förstörd, vi skulle ha städat på landet inför midsommar, gjort iordning Sofias båt och bara njutit av livet.


Barn....tonåring

Jag har en sån... en tjej, hon är femton år och skitsnygg ! Jag kan inte minnas att det var så jobbigt att vara tonåring, men det kanske var för att jag inte var så skitsnygg ?

Nu sitter jag iallafall och väntar på att hon ska komma hem, hon verkar inte fatta riktigt att vi har jobb och ska upp samma tid som vanligt trots att hon har sommarlov...

Men gå och lägg er då säger hon... -jo tjena...


Jag är på plats....

Äntligen... det tog lite tid att hitta och fixa till detta men nu är jag här.

Vad vill jag säga då ? Nåt måste det vara eftersom jag lagt ner jobb på detta och jag är i regel ganska lat.

Det ger sig väl. Jag vet bara att det kändes viktigt att ha en blogg, men vad jag skulle skriva har jag inte riktigt tänkt på. Hmm....

Det känns lite som när man var yngre och skrev dagbok.


Försöker igen....

testing testin

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


hits